Λύσεις

Portals

Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων, τα portals μας εγγυώνται την ολοκληρωμένη πληροφόρηση του κοινού, παρέχοντας στους επισκέπτες ένα σύγχρονο και εύληπτο, αισθητικά και λειτουργικά, αποτέλεσμα, και στους υπεύθυνους διαχείρισης ένα εύχρηστο, ανοιχτού περιεχομένου, Content Management System.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχουν οι δύο μεγαλύτερες πλατφόρμες κατασκευής ιστοσελίδων – Joomla & Wordpress – σκύβουμε πάνω από τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, για να δημιουργήσουμε από κοινού το portal που έχετε στο μυαλό σας.

Με φιλική προς το χρήστη πλοήγηση, σύστημα αναζήτησης και ταξινόμησης και βέβαια με αυτόματη αναδιαμόρφωση του επιλεγμένου προτύπου για όλες τις συσκευές που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο (fully responsive layout), το στοίχημα της πρώτης εντύπωσης είναι σίγουρα κερδισμένο...

Δεν μένουμε, όμως, εκεί. Στο πλαίσιο των λύσεων της εταιρείας μας που αφορούν τα portals βρισκόμαστε στο πλευρό του πελάτη και σε ότι έχει να κάνει με την προώθηση και ανάδειξη του τελικού αποτελέσματος, παρέχοντας υπηρεσίες SEO, υποστήριξη στις διαδικασίες καταχώρησης του ιστότοπου στις πλέον σημαντικές μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo) κ.α.