Εξυπηρέτηση Πελατών

Εξυπηρέτηση Πελατών

Διαθέτετε το καλύτερο προϊόν; Είστε ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών στον τομέα σας; Τότε έχετε, ήδη, δημιουργήσει ένα σημαντικό πελατολόγιο. Με την «Εξυπηρέτηση Πελατών» της Colllectives, σας βοηθάμε να το διατηρήσετε χαρούμενο.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της λύσης, μεγιστοποιείτε την ικανοποίηση των πελατών σας, ελαχιστοποιώντας το κόστος της υποστήριξης και εξυπηρέτησης τους με το τελικό όφελος να αποτυπώνεται στην κερδοφορία σας.

Επενδύοντας σε εξοπλισμό χαμηλού κόστους και λογισμικό υψηλής προστιθέμενης αξίας που παράγει η εταιρεία μας, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σύγχρονο εταιρικό Call Center, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα της εξυπηρέτησης, την ικανοποίηση των πελατών σας και βέβαια την δική σας παραγωγικότητα.

Συνδυάζοντας τη λύση του Call Center με το Help Desk της εταιρείας μας, ενοποιείτε όλα τα πιθανά κανάλια (τηλέφωνο, διαδίκτυο, μέιλ, φαξ και άλλα) εξυπηρέτησης των πελατών σας σε μία πλατφόρμα, πλήρως παραμετροποιήσιμη ανάλογα με τον κλάδο (υπηρεσίες, προϊόντα) και τις ανάγκες της επιχείρησης σας, ανεβάζοντας το after sales support σε άλλο επίπεδο.

Την ίδια στιγμή, μέσα από ένα πλήθος αναφορών και δεικτών (KPIs) διαθέτετε πρόσβαση σε εκείνες τις πληροφορίες που σας επιτρέπουν να αναπροσαρμόζετε οποιαδήποτε στιγμή κρίνετε τις διαδικασίες υποστήριξης πελατών, προκειμένου η ικανοποίηση των τελευταίων να μην γίνεται ακριβή για εσάς.